Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Οι 10 καλύτερες ιστοσελίδες να παρακολουθήσετε ταινίες online δωρεάν

Τσόκαρο blog
   Αγαπώ την ιδέα του να παρακολουθώ ταινίες με μόλις την σύνδεσή μου στο Internet και σε έναν υπολογιστή και χωρίς να δεσμεύομαι. Αν κάποιοι από εσάς μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό δεν είναι νόμιμο, θα έλεγα "γιατί να μην δοκιμάσουμε κάτι με κακή νομική σήμερα". Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που παρέχουν ταινίες για να τις παρακολουθήσουμε σε απευθείας σύνδεση, δεν χρειάζεται εγγραφή και με λίγα κλικ βλέπουμε τις ταινίες.
   Τα περισσότερα από αυτά τα sites δεν φιλοξενούν τα αρχεία που είναι σε δικαστικές διαμάχες, αλλά περιέχουν συνδέσμους προς τις πηγές, όπου μπορούμε να τις δούμε. Εκτός από τους παράνομους δικτυακούς τόπους, είναι μερικές περιοχές που είναι γνήσιες και παρέχουν ταινίες με απόδοση από τον παραγωγό.
   Εάν δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας, εγώ θα σας πρότεινα να ελέγξετε τις πηγές και την απόδοση τους παρακάτω, κάνοντας ένα απλό κλικ επάνω στα λογότυπα των ιστοσελίδων.
ROX Player
http://tsokaroblog.blogspot.gr/2014/09/rox-player-torrent.html
   Παρακολουθήστε Torrent ταινίες χωρίς κατέβασμα με το Roxplayer. Το Roxplayer είναι το τρέχον πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, με μεγάλη φαντασία και ενδιαφέρουσα αρχή της ροής των αρχείων torrent. Η συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα αρχεία βίντεο από torrent, χωρίς στην πραγματικότητα να τα κατεβάσουν στο σύστημά τους.
Adiafthoroi Online Movies
   Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο site και ΔΕΝ φιλοξενεί streamings ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα στον χώρο της. Το υλικό και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην εκάστοτε σελίδα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των site. Το υλικό όπως τονίζεται δεν φιλοξενείται στον διακομιστή μας , δεν έχουμε καμία σχέση με ανέβασμα υλικού και όποια τεχνικά ή νομικά θέματα συνδέονται με αυτούς. Μεταξύ άλλων, οι πάροχοι του εκάστοτε site είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού που αναπαράγουν.
Online FilMer
   Το online-filmer είναι το site που θα βρείτε ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους και μεταγλωττισμένα παιδικά. Συγκεντρώνει και σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet από άλλα sites!
Τσόκαρο blog
Real.com
   Είτε ψάχνετε για ένα media player για την αναπαραγωγή βίντεο, λήψη βίντεο από το διαδίκτυο, ή θέλετε να μετατρέψετε τη μορφή ενός βίντεο, το RealPlayer είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Δοκιμάστε την τελευταία έκδοση δωρεάν.
Τσόκαρο blog
Nyoo TV
   Αυτό είναι καλό για τους λάτρεις του Bollywood. Οι άνθρωποι που αγαπούν να παρακολουθούν ταινίες Χίντι, αυτή είναι η καλύτερη ιστοσελίδα για σας παιδιά.
Τσόκαρο blog
Asian Horror Movies
   Οι Ασιατικές ταινίες τρόμου είναι κατά κύριο λόγο στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε ταινίες τρόμου από διαφορετικές ασιατικές χώρες ή περιοχές, όπως το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, την Κορέα και μερικές άλλες. Υπάρχουν περίπου 1000 ταινίες τρόμου σήμερα.
http://adf.ly/UfG8U
Film.fm
   Το Film.FM προσφέρει πλήρους μήκους ταινίες για να παρακολουθήσουν σε απευθείας σύνδεση. Η ιστοσελίδα περιέχει χιλιάδες ταινίες με υπότιτλους σε όλες τις γλώσσες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες ή να κατεβάσετε απευθείας στον υπολογιστή στο σπίτι σας.
Τσόκαρο blog
iMovieTube
   Παρακολουθήστε ταινίες σε απευθείας σύνδεση δωρεάν στο iMovieTube. Παρακολουθήστε ταινίες και ταινίες σε υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής δωρεάν και νόμιμα. Δωρεάν online ταινίες και ταινίες σε απευθείας σύνδεση στο iMT.
Τσόκαρο blog
Archive.org
   Το Internet Archive, 501 (c) (3) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, είναι μια δημιουργία μιας ψηφιακής βιβλιοθήκης δικτυακών τόπων και άλλων πολιτιστικών αντικειμένων σε ψηφιακή μορφή. Όπως και μια βιβλιοθήκη χαρτιού, παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε ερευνητές, ιστορικούς, μελετητές και το ευρύ κοινό.
Τσόκαρο blog
Youtube Movies
   Παρακολουθήστε ταινίες σε απευθείας σύνδεση δωρεάν από το YouTube.
Τσόκαρο blog

Crackle
   Παρακολουθήστε εκατοντάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε απευθείας σύνδεση. Το Crackle προσφέρει όλα τα αγαπημένα σας είδη άκοπα, χωρίς διορθώσεις, και απίστευτα δωρεάν - Απλά πατήστε το play!
Τσόκαρο blog

10 Star Movies
   Παρακολουθήστε ταινίες online, δωρεάν λήψης πλήρους μήκους ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, η εγγραφή είναι προαιρετική. Επίσης μπορείτε να συμμετάσχετε στην κοινότητα για να συζητήσετε σχετικά με τις ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα ντοκιμαντέρ και περισσότερα ...
Τσόκαρο blog

MoviesFoundOnline
   Παρακολουθήστε δωρεάν streaming ταινίες, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια και TV-shows σε απευθείας σύνδεση. Συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν δημόσιο τομέα ταινίες μειώθηκε από τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Άμεσα δωρεάν online προβολές βίντεο. Δεν χρειάζεται λήψη.
Τσόκαρο blog
   Παρακολουθήστε ταινίες online δωρεάν από την βάση δεδομένων του Alluc.org. Έχουνε συνδέσει πλήρες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, anime, κινούμενα σχέδια και ντοκιμαντέρ.
Τσόκαρο blog
MoviesPlanet
   Το MoviesPlanet σχετίζεται με κοινωνικό δίκτυο όπου οι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες, να παρακολουθήσουν ταινίες σε απευθείας σύνδεση και να κατεβάσουν πλήρες επεισόδια από τηλεοπτικά show. Διαθέτει φόρουμ ταινιών, κορυφαίες ταινίες, κριτικές ταινιών, δωρεάν ταινίες σε λίστες FTP και λήψεις DivX.
Τσόκαρο blog
   Το Hulu.tv είναι μια καταπληκτική ιστοσελίδα, και η πιο δημοφιλής αυτές τις μέρες βλέποντας τους για τηλεοπτικές εκπομπές ή πρόσφατες ταινίες online. Δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας.
Τσόκαρο blog
TUBE +
   Αυτή όχι μόνο παρέχει πλήρη τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μήκους, αλλά και μια τεράστια συλλογή από κριτικές, trailers και οι περισσότεροι μπορούν να βρεθούν εδώ. Και αυτό είναι το DMCA (Digital Millennium Copyright Act) που έχουν εγκριθεί.
Τσόκαρο blog
LetMeWatchThis | 1Channel
   Αυτή δεν φιλοξενεί στην πραγματικότητα την τεράστια συλλογή ταινιών και βίντεο, μάλλον δημοσιεύει μόνο συνδέσεις από τις ταινίες που βρίσκουν στο Διαδίκτυο και επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν.
 Τσόκαρο blog
Τσόκαρο blog για ενήλικες
Τσόκαρο blog για ενήλικες
   Παρακολουθήστε υψηλής ευκρίνειας ταινίες και φωτογραφίες για ενήλικες online, δωρεάν λήψης πλήρους μήκους ταινίες, η εγγραφή είναι προαιρετική. Επίσης μπορείτε να συμμετάσχετε στην κοινότητα για να συζητήσετε σχετικά με τις ταινίες, τις φωτογραφίες και περισσότερα ...
Σε απευθείας σύνδεση με το Τσόκαρο
http://adf.ly/cQtE3
   Προσφέροντας σας αποκλειστικές τις καλύτερες βίντεο HD ταινίες ενηλίκων στο διαδίκτυο! Το Σε απευθείας σύνδεση με το Τσόκαρο διαθέτει καθημερινή ενημέρωση με τις πιο σέξι Πορνοστάρ από όλα τα πιο καυτά sites στο internet. Με πάνω από 1400 Πορνοστάρ να πρωταγωνιστούν σε πάνω από 5000 ταινίες, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα big tits, hot asses and anal που θα μπορούσατε ποτέ να ονειρευτείτε!
Tainies-Zoula
Η Καθημερινότητά μας Με το Τσόκαρο
   Η παρούσα ιστοσελίδα δεν φιλοξενεί σε δικούς της servers ούτε υιοθετεί το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτήν.Αντίθετα συγκεντρώνει και αρχειοθετεί υλικό (με την μορφή υπερσυνδέσμων) από τρίτες σελίδες ελεύθερες στο διαδίκτυο οι οποίες και είναι υπεύθυνες για την εγκυρότητα και ορθότητα του περιεχομένου (video) που προβάλλεται μέσω αυτών. Η ιστοσελίδα tainies-zoula δεν αποθηκεύει τα αρχεία των ταινιών που εκθέτονται στους servers της.
Gold Movies
Με το Τσόκαρο
   Gold Movies Ταινίες online με ελληνικούς υπότιτλους δωρεάν χωρίς κατέβασμα μόνο στο xrysoi.eu
Box4Movies
Με το Τσόκαρο
   Το Box4Movies είναι ένας ιστότοπος που έχει μοναδικό στόχο την πληροφόρηση και την ψυχαγωγία των επισκεπτών του. Δεν φιλοξενεί σε δικούς του server ούτε υιοθετεί το περιεχόμενο που δημοσιεύετε σε αυτόν. Αντίθετα συγκεντρώνει και αρχειοθετεί υλικό, με την μορφή υπερσυνδέσμων, από τρίτες σελίδες ελεύθερες στο διαδίκτυο οι οποίες και είναι υπεύθυνες για την εγκυρότητα και ορθότητα του περιεχομένου που προβάλλουν.
   Αν γνωρίζετε οποιαδήποτε άλλη περιοχή η οποία δεν περιλαμβάνεται στη λίστα από πάνω, γράψτε το στα σχόλια παρακάτω και εγώ θα το προσθέσω μετά από έλεγχο, αν ταιριάζει.
   Επίσης, ορισμένες από αυτές τις ιστοσελίδες δεν λειτουργούν σε ορισμένες περιφέρειες ή χώρες, έτσι δεν είναι DIS-heartedned θα έχουμε ενημέρωση και την αναζήτηση για ότι ταιριάζει στις ανάγκες μας.

5 σχόλια: