Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Τόπλες Φωτογραφίες της Kate Middleton Από τις διακοπές της στη Νότια Γαλλία

Τσόκαρο blog
   Δεκαπέντε χρόνια μετά την πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταϊάνα, που πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, ενώ ήταν κυνηγημένη από τους παπαράτσι, μια γαλλική έκδοση του περιοδικού Closer έχει εξόργισε την βρετανική βασιλική οικογένεια, δημοσιεύοντας τόπλες φωτογραφίες της συζύγου του γιου της Αικατερίνης.
Το ρεπορτάζ του CNN
    Ένας εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι είχαν εισβάλει στη προστασία της ιδιωτικής ζωής τους με ένα "γελοίο και εντελώς αδικαιολόγητο τρόπο", προσθέτοντας: "Το περιστατικό θυμίζει τις χειρότερες υπερβολές του Τύπου και των παπαράτσι κατά τη διάρκεια της ζωής της Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας,  Πηγή:After Diana: How can intimate royal snaps be published in France? - CNN.com:
   Προσωπικά δεν βρήκα τις φωτογραφίες ανήθικες. Ένα ακόμα ζευγαράκι που απολαμβάνει τις διακοπές του. Το μόνο που έχω να πω γύρο από όλο αυτόν τον ντόρο που δημιούργησε η βασιλική οικογένεια είναι το ότι αν θέλω να διδάξω τα παιδιά μου με ηθική, πρέπει πρώτος εγώ να μάθω τι είναι ηθική και να το πράξω ώστε να μάθουν και οι άλλοι!
   Γι`αυτό όσοι δεν έχετε δει ακόμα αυτές τις τόπλες φωτογραφίες από την όμορφη Kate, που πραγματικά δεν θα έπρεπε να ντρέπεται γιατί έχει ένα υπέροχο και αρκετά σέξι νεανικό κορμί, απολαύστε τες εδώ.
Δείτε την Kate Middleton τόπλες
Πρέπει να είσαι 18+ για να συνεχίσεις

   Εάν Οι Τόπλες Φωτογραφίες της Kate Middleton Από τις διακοπές της στη Νότια Γαλλία σας άρεσαν, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο, ή κριτική παρακάτω ...
Τσόκαρο blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου