Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

War2 Glory - Σειρήνες Πολέμου GR

Τσόκαρο blog 
Καλωσορίσατε στο WAR2Glory
   Το WAR2 Glory είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου το οποίο εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι παίχτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Διοικητή μιας μικρής πόλης και πρέπει να αναπτυχθούν, να συνάψουν εμπορικές σχέσεις, να πολεμήσουν και να υπερασπιστούν τα τείχη για να κυριαρχήσουν! Διορίστε ικανούς δημάρχους και αξιωματικούς, αναπτύξτε τη βιομηχανία, υποστηρίξτε τα στρατεύματά σας και δοξάσετε το όνομά σας!
Τσόκαρο blog
    Μπορείτε να εδραιώσετε την κυριαρχία σας με περισσότερα από 40 αυθεντικά οπλικά συστήματα και μονάδες, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου.Μέσα σε ένα τεράστιο φυσικό κόσμο, χρησιμοποιήστε έξυπνες τακτικές και στρατηγικές για να ελέγξετε το πεδίο της μάχης, προκαλώντας σύγχυση και πανικό στα αντίπαλα στρατόπεδα. Χτυπήστε εχθρικά εδάφη για να αποδυναμώσετε την οικονομία τους, κατασκοπεύσετε τις πόλεις τους, και εξ απολύστε την τελική σας επίθεση για να τους υποτάξετε!
Τσόκαρο blog
    Οι μάχες γίνονται σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, για αυτό σιγουρευτείτε ότι έχετε τις κατάλληλες μονάδες για να αντιμετωπίσετε τον εχθρό. Εάν συναντήσετε δυσκολίες, απλά ζητήστε βοήθεια από τα μέλη της συμμαχίας σας και ενωθείτε όλοι μαζί για να κάμψετε οποιαδήποτε αντίσταση. Τα γραφικά του WAR2Glory έχουν υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας και ποιότητας την οποία σπάνια θα συναντήσετε σε οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο παιχνίδι.
Τσόκαρο blog
   Το ρεαλιστικό σύστημα μάχης επιτρέπει στους παίχτες να εφαρμόζουνε εξελιγμένες τακτικές μαχών, οι οποίες εκμεταλλεύονται πλήρως τους διάφορους σχηματισμούς των στρατευμάτων, των οχημάτων και του στόλου. Με αυτό τον τρόπο, ένας ικανός διοικητής, ο οποίος μπορεί να διαθέτει μικρότερο στρατό και λιγότερα εξελιγμένα οπλικά συστήματα, να νικήσει έναν μεγαλύτερο στρατό και να θριαμβεύσει!
War 2 Glory Trailer 
   Μάθετε όλες τις βασικές λειτουργίες του παιχνιδιού για να ξεκινήσετε να αναπτύσσετε την αυτοκρατορία σας και να γίνεται υπερδύναμη.
   Χτίστε την πόλη σας, εκπαιδεύστε τα πρώτα στρατεύματα,κατασκοπεύστε τον εχθρό, διεκδικήστε εδάφη, δόξα και τιμή!
   Ζήστε την ένταση του πολέμου, επιβιώστε και δοξαστείτε στο πεδίο της μάχης του WAR2 Glory, του καλύτερου διαδικτυακού παιχνίδι στρατηγικής πραγματικού χρόνου το οποίο εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Τσόκαρο blog
Τσόκαρο blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου