Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Τυροκαφτερή (Της κ.Σούλας από την Αλεξανδρούπολη)

Τσόκαρο blog
   Ένα κομμάτι τυρί φέτα περίπου 300 γραμμάρια. Το τρίβουμε και βάζουμε μία κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο και λάδι τόσο όσο αραιά θέλουμε να γίνει..

   Μία καυτερή πιπεριά, είτε ψημένη είτε ωμή την οποία την κόβουμε σε πολύ ψιλά κομματάκια. Βάζουμε όλα τα υλικά, κατά προτίμηση σε ξύλινο γουδί, ή στο μπλέντερ και τα κτυπάμε μέχρι να γίνει πολτός.
   Την σερβίρουμε γαρνιρισμένη με κομμάτια ντομάτας και φύλλα μαϊντανού.
Πηγή:
Τσόκαρο blog
     Και αν δεν τα καταφέρετε μην στεναχωριέστε καθόλου. Επισκέπτοντας τη σελίδα του e-food.gr μπορείτε να παραγγείλετε από κορυφαίες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC και Pizza Hut μέχρι το αγαπημένο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σας! Στο e-food.gr θα βρείτε δεκάδες εστιατόρια που κάνουν delivery και χιλιάδες συνδυασμούς γεύσεων.
Δείτε το μενού
Τσόκαρο blog

Related Posts:

  • Μηλόπιτα Σπιτική.    Από την 01 / 06 / 2010 το Ucook απέκτησε δικό του χώρο όπου πραγματοποιεί βιντεοσκοπήσεις συνταγών καθώς και σεμινάρια μαγειρικής. Σήμ… Read More
  • Κινούμενη τούρτα γενεθλίων    Ελπίζω ότι τα παιδιά δεν θα δουν αυτό το κέικ που ζωντανεύει όταν περιστρέφεται. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν οι γονείς να πρέπει… Read More
  • Πελμένι (Пельмени). Η γνήσια σπιτική συνταγή    Τα Πελμένι (Ρωσικά пельмени) έχουν την ρίζα τους στο Ταταρστάν της Σιβηρίας, βρασμένα σε νερό ή ζωμό μικρές πίτες κρέατος που τα τρώνε… Read More
  • Bασιλόπιτα    Βασιλόπιτα ονομάζεται η πίτα που παρασκευάζεται σε ορισμένες χώρες από τους χριστιανούς παραμονές της Πρωτοχρονιάς και κόβεται (μοιράζ… Read More
  • Εύκολη μπουγάτσα    Η μπουγάτσα είναι πίτα από φύλλο, με γέμιση συνήθως κρέμα ή τυρί, αν και συναντάται και σε άλλες γεύσεις, όπως με κιμά, σπανάκι ή με κ… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου