Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αριστουργήματα από κατεψυγμένα ψάρια

Τσόκαρο blog
   Το κρύο έδαφος της Ρωσίας που ονομάζεται Yakutia είναι πολύ πλούσιο σε ψάρια. Κι`αυτό επειδή υπάρχουν πολλές λίμνες εκεί. Ο πληθυσμός της Yakutia είναι ένα εκατομμύριο άνθρωποι και για κάθε άτομο, υπάρχουν 3,5 λίμνες! Ορισμένες περιοχές είναι άγριες, φυσικά, αλλά υπάρχουν πολλά ψάρια έτσι κι αλλιώς. Η αγορά είναι γεμάτη από διάφορα λευκόψαρα.
   Οι άνθρωποι πραγματοποιούν συχνά φεστιβάλ ψαριών. Και κάνουν τέτοια αριστουργήματα από κατεψυγμένα ψάρια.
    Τα πιο νόστιμο είναι φέτες κατεψυγμένων ψαριών που σερβίρονται παγωμένες. Δεν υπάρχουν γαστρονομικές διαδικασίες καθόλου. Μόνο αλάτι και πιπέρι. Το κόβουν, το βουτάνε στο αλάτι και το πιπέρι και στο στόμα.
    Το ψάρι έχει καθαριστεί πρώτα, φυσικά. Οι φέτες είναι 5-10 χιλιοστά πάχος. Τα υπολείμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψαρόσουπα.Το ψάρι είναι αρκετά λιπαρό, ώστε να μην αισθανθείτε ότι τρώτε πάγο. Και σίγουρα συνδυάζονται τέλεια με την Βότκα!
Αυτά είναι τα τέλεια ποτήρια για την βότκα! Δεν συμφωνείτε;
Τσόκαρο blog
    Ένας νόστιμος μεζές ακόμα, είναι και το κρέας αλόγων, που είναι πάρα πολύ δημοφιλής στην Yakutia!
Πηγή:
Τσόκαρο blog
Orfanos Wines
    Ευχαριστώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου