Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Αργεντινή, Primera Clausura: Ρίβερ Πλέιτ-Κολόν Σάντα Φε, Κυριακή 10 Μαρτίου, 23:10

Τσόκαρο blog
   Από ήττα 2-0 στο παιχνίδι τής περασμένης Κυριακής με τη Σαν Λορέντζο προέρχονται οι "Εκατομμυριούχοι", που έσπασαν ένα σερί από τρία τρίποντα. Η Ρίβερ Πλέιτ έχει τρεις νίκες και μία ήττα, και απολογισμό τερμάτων 6-5.
   Οι "Millonarios" δεν έχουν ως τώρα καμία ήττα στην έδρα τους, έχουν δύο νίκες.
   Καμία νίκη για την Κλαμπ Ατλέτικο Κολόν η οποία μέχρι στιγμής έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες ενώ έχει σημειώσει 5 γκολ και έχει δεχτεί 10 (μέσος όρος τερμάτων ανά αγώνα 3,75).
   Δύο συνεχόμενες ήττες έχει η Κολόν Σάντα Φε μακριά από το γήπεδό της.
   Δεδομένου ότι η πρώτη κατηγορία Αργεντινής βρίσκεται στην αρχή της, ας δούμε τα στατιστικά των δύο ομάδων κατά την προηγούμενη σεζόν.
   Η Ρίβερ Πλέιτ προέρχεται από την Primera Apertura και τερμάτισε στη 8η θέση, για αυτό και αγωνίζεται τώρα στην Primera Clausura. Ήταν η ομάδα με την δεύτερη καλύτερη επίθεση, καθώς σημείωσε 28 τέρματα, ενώ δέχτηκε 16. Επιπροσθέτως, είχε επτά νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.
   Οι "Sabaleros" προέρχονται από την πρώτη κατηγορία Αργεντινής και τερμάτισαν στη 10η θέση για αυτό και αγωνίζονται τώρα στην Primera Clausura. Συνολικά, καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν κατέγραψαν έξι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ όσον αφορά στα τέρματα, είχαν 26 υπέρ και 24 κατά.
   Η Κολόν Σάντα Φε δεν είναι εύκολος αντίπαλος αλλά το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι ο άσσος μεθαύριο. Στοιχηματίζω στο διπλό με handicap ένα γκολ υπέρ της Κολόν Σάντα Φε.
Πηγή:
Τσόκαρο blog
Gametwist
   Περιμένω τα σχόλιά σας, τις σκέψεις σας και τυχόν ερωτήσεις!
Τσόκαρο blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου