Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

7 κόλπα επιβίωσης που θα μπορούσαν να σώσουν τη ζωή σας.

Τσόκαρο blog
   Εδώ είναι μερικά καταπληκτικά γρήγορα και απλά κολπάκια που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επιβίωση. Απολαύστε το!

7 κόλπα επιβίωσης που θα μπορούσαν να σώσουν τη ζωή σας. by Tsokaro Blog
   1. Χρειάζεστε λίγο φως περισσότερο και ένα κερί από μόνο του δεν το δίνει και σβήνει από τον καιρό: Κόβουμε ένα αλουμινένιο κουτί αναψυκτικού και ανοίγουμε τις δυο πλευρές. Τοποθετήστε το κερί μέσα. Αυτό το φως θα αντανακλάται για ώρες και θα σας δώσει κάποια αξιοπρεπή προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
   2. Αν βρεθείτε ποτέ χωρίς κάποια καθαρή πηγή νερού αρπάξτε ένα κομμάτι ύφασμα και 2 δοχεία. Βάλτε το βρώμικο νερό σε ένα δοχείο και τοποθετείστε τις άκρες από το ύφασμα μέσα στα δοχεία. Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε φιλτράρει το νερό. Θυμηθείτε να το βράσετε!
   3. Θέλετε φωτιά για το μαγείρεμα με ελάχιστη προσπάθεια; Πιάστε ένα άδειο κουτί αυγών και βάλτε τα κάρβουνα μέσα στις υποδοχές. Κλείστε το, ανάψτε μια γωνιά του και απολαύσετε.
   4. Αν τα κουνούπια γίνονται όλο και πιο ενοχλητικά, μπορείτε να τα απωθήσετε εύκολα χρησιμοποιώντας κοινά βότανα των νοικοκυριών. Δεδομένου ότι έχετε ήδη την μικρή φωτιά από το μαγείρεμα να καίει ακόμα, πασπαλίζετε λίγο βασιλικό ή ρίξτε δεντρολίβανο στα κάρβουνα. Τα ζωύφια δεν μπορούν να σταθούν και θα μείνουν μακριά.
   5. Τι θα λέγατε για ένα ηλιακό φούρνο μικροκυμάτων; Πιάστε ένα μικρό κουτί τροφίμων και κόψτε μια πτυχή. Καλύψτε τις μέσα πλευρές του κουτιού με αλουμινόχαρτο. Τοποθετήστε μέσα το φαγητό σας και δώστε του λίγο χρόνο.
   6. Πρέπει να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση; Πάρτε μια βελόνα και τρίψτε την στα ρούχα σας αρκετές φορές. Τοποθετήστε τη βελόνα σε ένα φύλλο που επιπλέει σε λίγο νερό. Η βελόνα θα σας δείξει τον Βορρά.
   7. Και τέλος, η λάμπα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης. Πάρτε ένα άδειο κουτί αναψυκτικού και γεμίστε το περίπου το μισό με ελαιόλαδο. Τοποθετήστε ένα ύφασμα αρκετά μέσα στο δοχείο με την μια του άκρη να εξέχει λίγο από αυτό και το ανάψτε το. Έχετε ένα αυτοσχέδιο φωτιστικό που θα διαρκέσει ώρες.
   Εάν βρήκες ενδιαφέρον το θέμα 7 κόλπα επιβίωσης που θα μπορούσαν να σώσουν τη ζωή σας. από το Household Hacker, μπορείς να αφήσεις ένα σχόλιο, ή κριτική παρακάτω, ή απλά ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου