Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Το κράνος Predator 2

Τσόκαρο blog
   Εάν έχετε στην κατοχή σας μια μοτοσικλέτα ή στα σχέδιά σας είναι να πάρετε μια, είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρουν τα κράνη. Αν ναι, τότε πάρτε ένα βήμα έξω από τα συνηθισμένα και να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα bad-ass κράνος μοτοσικλέτας, όπως το Predator 2!
   Δεν ξέρω για σας παιδιά, αλλά όταν είδαμε με την παλιοπαρέα την ταινία Predator, για πρώτη φορά, στην παιδική μας ηλικία, μας άρεσε η ιδέα ενός τέτοιου ευφυούς, σκληρού και εξειδικευμένου πλάσματος και ολοι θα θέλαμε να είχαμε μερικά από τα gadgets του για τα δείχνουμε στους φίλους μας.
   Λοιπόν, αυτό είναι δυνατό, τώρα που η εταιρεία Nitrinos παράγει αυτά τα χειροποίητα κράνη που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή όλων, όταν θα μπορείτε να πάρετε την μηχανή σας, ντυμένοι με όλα τα δερμάτινα, μοιάζοντας με το Boogey Man.
   Το κράνος Predator 2 είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, φίμπεργκλας και πολυκαρβονικό, έχει μια ασπίδα προσώπου και 3 κόκκινα LED για στόχο, όπως ακριβώς και στην ταινία. Το εσωτερικό στρώμα απόσβεσης είναι από IXS 540. Η ασπίδα μπορεί να αντικατασταθεί και θα μπορούσε να αλλάξει με έγχρωμη ή κατοπτρική ασπίδα. Ο δύο καναλιών ρυθμιζόμενος αερισμός υλοποιείται στο "Predator 2", δεδομένου ότι ασχολείται με την ψύξη της κεφαλής. Το βάρος του κράνους είναι 1 790 γραμ.. Κάπως cool, ε;

   Φυσικά, υπάρχει και ένα μειονέκτημα, το κράνος δεν έχει εγκριθεί με DOT πρότυπο, που σημαίνει ότι δεν διαθέτει το ελάχιστο πιστοποίησης που απαιτείται για τα κράνη. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα πάρει!
  Εάν βρήκες ενδιαφέρον το θέμα Το κράνος Predator 2 από το Nitrinos, μπορείς να αφήσεις ένα σχόλιο, ή κριτική παρακάτω, ή απλά ...

1 σχόλιο: