Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Φινλανδία, Veikkausliga: Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

Τσόκαρο blog
Γιβάσκιλα-Βάασα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, 19:30
   Μετά από το 2-2 με την Τούρκου στην αναμέτρηση τής 31ης Αυγούστου, οι "Αλεπούδες" έχουν τρία συνεχόμενα over στην Veikkausliga. Το συνολικό ποσοστό τους σε over είναι 50%, δεκατρία σε είκοσι έξι ματς. Η "Ketut" έχει κερδίσει τέσσερις αγώνες, έχει ηττηθεί σε δεκατέσσερις και έχει παραχωρήσει οκτώ ισοπαλίες, και έχει 22 τέρματα υπέρ και 43 κατά.
   Η Γιβάσκιλα ως τώρα έχει παραχωρήσει ισοπαλία 0-0 τέσσερις φορές.
   Η Βάασα έχει δέκα νίκες, επτά ισοπαλίες και εννέα ήττες, έχοντας σημειώσει 28 γκολ και δεχτεί 30.
   Οι "Ασπρόμαυροι" κατεβαίνουν στο παιγνίδι με τη Γιβάσκιλα μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας.
   Όλα είναι ανοιχτά στο μεθαυριανό παιχνίδι και οι δύο ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν το τρίποντο. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την απόδοσή τους. Αν και η Γιβάσκιλα έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, θα ποντάρω στο διπλό, θεωρώντας ότι η απόδοση 2,75 είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα.
Μιλικόσκι-Γιάρο, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, 19:30
   Η Μιλικόσκι έχει έντεκα νίκες, άλλες τόσες ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, και μέσο όρο γκολ ανά παιχνίδι 2,42 (33 υπέρ και 30 κατά).
   Στους τρεις πρόσφατους αγώνες στο γήπεδό της, έχει ισάριθμα under η Μιλικόσκι.
   "Ανάσα" δεν πήραν οι "Κόκκινοι" στην αναμέτρηση τής 1ης Σεπτεμβρίου με την Ελσίνκι που έχασαν μέσα στην έδρα τους με το "βαρύ" σκορ 5-1. Ως τώρα η Γιάρο έχει οκτώ νίκες, ισάριθμες ήττες και δέκα ισοπαλίες, και απολογισμό τερμάτων 35-33.
   Κανένας παίκτης δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια της Γιάρο εκτός έδρας.
   Εύκολη αναμένεται η επικράτηση της Μιλικόσκι σε αυτόν τον αγώνα, με την απόδοση στον άσο να πληρώνει 1,80. Στοιχηματίζω στο διπλό με handicap ένα γκολ υπέρ της Γιάρο.
Veikkausliga live bet στο BetMasters
   Εάν Τα Καλύτερα Προγνωστικά Στοιχήματος με την Frantzeska σας άρεσαν, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο, ή κριτική παρακάτω, ή απλά ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου