Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Στείλτε ένα σημαντικό μήνυμα στον κόσμο

Με το Τσόκαρο
   Τα πράγματα στον πλανήτη μας δεν πάνε και τόσο καλά. Η ανθρωπότητα δείχνει να έχει αποτύχει. Έτσι ο Jérôme Jarre, γνωστός από τις φάρσες του, ξεκίνησε ένα project με τίτλο HUMANS και ζητά από αγνώστους να μοιραστούν με τον κόσμο ένα έξι δευτερολέπτων σημαντικό μήνυμα. Οι απαντήσεις είναι όμορφες και αναζωογονητικές.  Στις παρακάτω εικόνες  εμφανίζετε ένα ηχείο. Πατήστε το για να ακούσετε το μήνυμα.
"Βοηθήστε ο ένας τον άλλο, γιατί αυτό είναι το μόνο που έχουμε, ο ένας τον άλλον." - Frank
"Μην αφήνετε κανέναν να σας σταματήσει από το να γίνετε αυτό που θέλετε να είστε και ολοκληρώστε τον στόχο σας." - Jalissa
"Μεγάλα όνειρα, σκληρή δουλειά, και ότι κάνετε, να έχετε πάντα την τιμή. Όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν."- Andre
"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ, θα πρέπει να πιστεύεις ότι μπορείς να το πάρεις." - Ray
"Μοιραστείτε σεβασμό και θαυμασμό για τον άλλον σε όλο τον κόσμο." - Joseph
   Ελάτε να συνεχίσουμε αυτό το έργο και ας στείλουμε όλοι ένα μικρο αλλά σημαντικό μήνυμα στους συνανθρώπους μας, στα σχόλια παρακάτω.  Προσοχή!!! Δεν θα διαγραφεί κανένα μήνυμα.
   Εάν βρήκες ενδιαφέρον το θέμα Στείλτε το μήνυμά σας στον κόσμο από το BuzzFeed, μπορείς να αφήσεις ένα σχόλιο, ή κριτική παρακάτω, ή απλά ...

1 σχόλιο:

  1. Το “εκεί” δεν είναι καλύτερο μέρος από το “εδώ”. Όταν το “εκεί” έχει γίνει “εδώ”, απλά θα αποκτήσεις ένα άλλο “εκεί” που θα μοιάζει πάλι καλύτερο από το “εδώ”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή