Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Hottie of the day: Η Μόνικα Γιαγκάσιακ, το καμάρι του Ανατολικού Μπλοκ, για τη Viva Moda

Με το Τσόκαρο
   Ένα από τα διασημότερα top models στο κόσμο, η 19χρονη Πολωνή Monika «Jac» Jagaciak, έγινε γνωστή στο χώρο της μόδας όταν σε ηλικία μόλις 13 ετών φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού «Jalouse». Την ίδια χρονιά η Μόνικα έλαβε μέρος στη καμπάνια των Hermes, μαζί με την Ντάρια Βερμπάουι και ενώ ακόμα φοιτούσε στο γυμνάσιο. Το γεγονός ότι ένα κορίτσι σε μια τόση νεαρή ηλικία προωθούσε τη σεξουαλικότητα της μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες του Peter Lindbergh δημιούργησε πολύ μεγάλο θόρυβο στα παγκόσμια μίντια, συζήτηση και επικρίσεις που πάντως δεν επηρέασαν καθόλου τη πορεία της Γιαγκάσιακ στη μόδα.
   Σήμερα, η Monika, στα 19 της πλέον, έχει κάνει σχεδόν τα πάντα, οι συμμετοχές της σε επιδείξεις μόδας είναι εκατοντάδες (Prada, Dolce, Gabbana, Fendi και Versace), τα εξώφυλλα της σε περιοδικά διαδέχονται το ένα το άλλο και όλοι μιλούν για την επόμενη «Κέιτ Μος».
   Το γνωστό μοντέλο πρωταγωνιστεί στη φωτογράφιση για τη Viva Moda και γίνεται το νέο αντικείμενο του πόθου μας. Μπορείτε να απολαύσετε τις εικόνες στην αρχική τους ανάλυση κάνοντας απλά ένα κλικ επάνω τους και ανοίγουν μετά από 5 δευτερόλεπτα (για το απαραίτητο διαφημιστικό μήνυμα από την AdFly) πατώντας επάνω δεξιά το εικονίδιο http://adf.ly/?id=4961056. Απολαύστε τες!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου