Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ιταλία, Serie A: Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Με το Τσόκαρο
Σαμπντόρια-Πάρμα, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, 16:00
   Πολύ καλή η Σαμπντόρια στο ματς τής περασμένης Κυριακής με την Κιέβο, την οποία, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, νίκησε 1-0. Η "Ντόρια" έχει νικήσει τέσσερα παιχνίδια, έχει χάσει επτά και έχει παραχωρήσει πέντε ισοπαλίες, ενώ έχει πετύχει 18 γκολ και έχει δεχτεί 24 (μέσος όρος τερμάτων ανά αγώνα 2,63).
   Αν λήξει ισόπαλο το παιγνίδι με τη "Σαμπ", το σερί των ισοπαλιών των "Τζαλομπλού" θα ανεβεί στο τέσσερα. Μέχρι τώρα οι "Σταυροφόροι" έχουν τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες, 22 τέρματα υπέρ και 24 κατά.
   Οποιοδήποτε αποτέλεσμα για αυτήν την αναμέτρηση δε θα αποτελούσε έκπληξη. Η πρότασή μου είναι under με απόδοση 1,67.
   BetMasters: Best Odds, Statistics, Free Tips, Bonus, Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα
Σασσουόλο-Φιορεντίνα, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, 16:00
   Τη "συντριβή" γνώρισαν οι "Μαυροπράσινοι" στο ματς τής προηγούμενης Κυριακής με τη Γιουβέντους που έχασαν 4-0. Από τους δεκαέξι αγώνες που έχει παίξει η Σασσουόλο, έχει νικήσει τρεις, έχει χάσει οκτώ και έχει παραχωρήσει πέντε ισοπαλίες, ενώ έχει μέσο όρο τερμάτων ανά παιχνίδι 3,25 (17 υπέρ και 35 κατά).
   Οι "Βιόλα" έχουν εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ έχουν απολογισμό 32 γκολ υπέρ και 20 κατά. Μετά από τη νίκη της 3-0 επί της Μπολόνια στην αναμέτρηση τής περασμένης Κυριακής, έχει τρία συνεχόμενα over στην Serie A. Από την αρχή τής σεζόν έχει έντεκα over σε δεκαέξι αγώνες, ποσοστό 69%.
   Δεν προβλέπεται σθεναρή η αντίσταση της Σασσουόλο απέναντι στη Φιορεντίνα που αναμένεται να επικρατήσει στο μεθαυριανό παιγνίδι. Η πρότασή μου είναι over 2, 5 με απόδοση 1,83.
   Βρες στο BetMasters ότι ψάχνεις σχετικό με προγνωστικά.
Τσόκαρο blog
Τορίνο-Κιέβο, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, 16:00
   Ανέτρεψε τα προγνωστικά η Τορίνο στο παιγνίδι τής περασμένης Κυριακής, κερδίζοντας την Ουντινέζε, μέσα στο γήπεδό της, με 2-0. Μέχρι τώρα ο "Ταύρος" έχει πέντε νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει 26 τέρματα και δεχτεί 23.
   Από ήττα 1-0 από τη Σαμπντόρια προέρχεται η Κιέβο, που είχε κακή εμφάνιση. Οι "Κιτρινομπλέ" έχουν νικήσει τέσσερις αναμετρήσεις, έχουν χάσει εννέα και έχουν παραχωρήσει τρεις ισοπαλίες, και έχουν 12 γκολ υπέρ και 19 κατά.
   Στο τέσσερα έχει φτάσει το σερί των under τής Κιέβο εκτός έδρας.
   Εάν η Τορίνο δείξει χαρακτήρα στο μεθαυριανό ματς ίσως πάρει τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία. Από την άλλη μεριά η Κιέβο δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Στοιχηματίζω στον άσο με handicap ένα γκολ υπέρ της Κιέβο.
   Εάν Τα Καλύτερα Προγνωστικά Στοιχήματος με την Frantzeska σας άρεσαν, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο, ή κριτική παρακάτω, ή απλά ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου