Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Βρέχει Κεφτέδες 2 (μεταγλωττισμένο)

   Διασκεδαστικότατο σίκουελ σε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων για το animation, που διατηρεί την απολαυστική αίσθηση του χιούμορ και τον έξυπνο σχεδιασμό των "χαρακτήρων"- φαγητών, αποζημιώνοντας τελικά για το γεγονός ότι δεν είναι παρά ανακύκλωση της ίδιας κεντρικής ιδέας.
   Σκηνοθεσία: Κόντι Κάμερον, Κρις Περν
   Σενάριο: Τζούντι Μπάρετ, Ρον Μπάρετ, Τζον Φράνσις Ντάλεϊ, Τζόναθαν Μ. Γκολντστάιν
   Ηθοποιοί: Μπιλ Χέντερ, Άννα Φάρις, Αντι Σάμπεργκ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τέρι Κριους, Τζέιμς Κάαν
   Με τις φωνές των: Βασίλης Κάιλας, Μαρία Ζερβού, Ντίνος Σούτης, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Νίκος Νίκας, Αργύρης Παυλίδης, Μανώλης Γιούργος, Χρήστος Συριώτης, Καψαμπέλη Σοφία, Παντελίδου Σοφία.
   Περιγραφή: Η ιδιοφυΐα του εφευρέτη Flint Lockwood επιτέλους αναγνωρίζεται όταν το είδωλό του, Chester V, τον προσλαμβάνει στην εταιρεία The Live Corp Company, μαζί με τους καλύτερους και λαμπρότερους εφευρέτες του κόσμου. Το όνειρο του Flint ήταν ανέκαθεν να αναγνωριστεί ως μέγας εφευρέτης, αλλά όλα αλλάζουν όταν ανακαλύπτει ότι η κακόφημη μηχανή του -η οποία μετατρέπει το νερό σε φαγητό- εξακολουθεί να λειτουργεί παράγοντας μεταλλαγμένα υβρίδια τροφίμων, τα foodimals. Ο Flint και οι φίλοι του αναλαμβάνουν μία ακόμα διασκεδαστική αποστολή, παλεύοντας με πεινασμένους τακόδειλους, γαριδομπαντζήδες, τυραράχνες και άλλα πλάσματα τροφίμων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου