Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Στριφτό μακαρονάκι με ούζο και κρέμα γάλακτος

Τσόκαρο blog

Συστατικά
• 1 πακέτο Στριφτό Melissa
• 5 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 1/2 φλιτζάνι καφέ ούζο
• 3 κουταλιές σούπας βούτυρο
• 5 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
• 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
• 3 κουταλιές σούπας καρυδόψυχα τριμμένη
• 1 κρεμμύδι τριμμένο
• ½ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
• 100 γραμ. φέτα

Εκτέλεση
   Σε τηγάνι σοτάρουμε στο βούτυρο το σκόρδο, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, αφήνουμε για 1’ και σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το μαϊντανό, τη φέτα και την κρέμα. Προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά, τα καρύδια, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως, αφού πασπαλίσουμε με χονδροκομμμένο πιπέρι και τριμμένη παρμεζάνα.
   Χρόνος προετοιμασίας: 20’
   Χρόνος μαγειρέματος : 20’
   Μερίδες: 4-6
   Βαθμός: 1
Πηγή:
Τσόκαρο blog
   Και αν δεν τα καταφέρετε μην στεναχωριέστε καθόλου. Επισκέπτοντας τη σελίδα του e-food.gr μπορείτε να παραγγείλετε από κορυφαίες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC και Pizza Hut μέχρι το αγαπημένο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σας! Στο e-food.gr θα βρείτε δεκάδες εστιατόρια που κάνουν delivery και χιλιάδες συνδυασμούς γεύσεων.
Δείτε το μενού
Τσόκαρο blog

Related Posts:

  • Ο διάσημος Ελληνικός μουσακάς    Ο μουσακάς είναι ένα πιάτο από μαγειρεμένο κιμά, μελιτζάνες και πατάτες που συναντάται σε διάφορες μορφές σε όλα τα Βαλκάνια (Βουλγαρί… Read More
  • Κατσικάκι Κελαϊδί του Σεφ Βασίλη Μήλιου    Με νοσταλγική διάθεση, ο σεφ του ξενοδοχείου St. George Lycabettus κ. Βασίλης Μήλιος, προτείνει επιστροφή στις πατροπαράδοτες γεύσεις.… Read More
  • Μουσταλευριά    Η μουσταλευριά είναι γλύκισμα φτιαγμένο από μούστο, το χυμό των σταφυλιών, και ζάχαρη ή από πετιμέζι μαζί με αλεύρι, συνηθισμένο στην … Read More
  • Μουστοκούλουρα    Τα μουστοκούλουρα παράγονται με βασικό υλικό μούστο από τα τέλη Αυγούστου έως τις αρχές Δεκεμβρίου, ή με πετιμέζι ολόκληρο τον χρόνο. … Read More
  • Συνταγές για ένα πλούσιο πρωινό    Είναι κοινά παραδεκτό ότι δεν υπάρ­χει τίποτε καλύτερο και πιο υγιεινό από το να αρχίσετε με ένα πλούσιο πρόγευμα. Έτσι θα γεμίσετε τι… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου