Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Indila - S.O.S (επίσημο κλιπ) και στίχοι

   "S.O.S" Καινούργιο τραγούδι από την Indila. Το τρίτο από το άλμπουμ "Mini World"
   Η γλυκιά Γαλλίδα Indila, η τραγουδίστρια του γνωστού σε όλους "Dernière Danse", γνωρίζει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και είναι μια από τις πιο περιζήτητες τραγουδίστριες. Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της στον ημιτελικό του "The Voice" και τη συνεργασία της με τον Μιχάλη των Stavento, έρχεται ξανά να απασχολήσει το ελληνικό κοινό με ένα βίντεο έκπληξη.
   Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα είπε ότι πέρασε υπέροχα και ότι θα είμαστε πάντα στην καρδιά της, και αυτό φρόντισε να το αποδείξει γυρίζοντας το νέο της βίντεο κλιπ στα ελληνικά εδάφη τις ημέρες που βρισκόταν εδώ.
   Το "SOS" είναι το τρίτο single από το άλμπουμ της "Mini World", που κυκλοφόρησε στις 24 Φεβρουαρίου του 2014 και αναμένεται να γίνει η νέα καλοκαιρινή επιτυχία. Στο βίντεο κλιπ, που σκηνοθέτησε ο Karim Ouaret, αναδεικνύονται οι ομορφιές της χώρας μας δείχνοντας αρκετά πλάνα από καταγάλανες παραλίες,πλάνα από την Χαλκίδα, αλλά και κέντρο της Αθήνας, στο σταθμό «Βικτώρια» του ΗΣΑΠ. musicity.gr.

   Indila - S.O.S
   Μουσική: Indila, Skalpovich
   Στίχοι: Indila
   Album: Mini World
   Εταιρεία: Capitol Music France/Universal Lyric Romania

Paroles: S.O.S - Indila (Γαλλικά)

   C'est un SOS,je suis touchée je suis à terre. Entends-tu ma détresse, y'a t-il quelqu'un? Je sens que je me perds.
   J'ai tout quitté, mais ne m'en veux pas. Fallait que je m'en aille, je n'étais plus moi. Je suis tombée tellement bas. Que plus personne ne me voit. J'ai sombré dans l'anonymat. Combattu le vide et le froid, le froid. J'aimerais revenir, j' n'y arrive pas. J'aimerais revenir. Je suis rien, je suis personne. J'ai toute ma peine comme royaume. Une seule arme m'emprisonne. Voir la lumière entre les barreaux. Et regarder comme le ciel est beau. Entends-tu ma voix qui résonne (qui résonne)?
   C'est un SOS ,je suis touchée je suis à terre. Entends-tu ma détresse, y'a t-il quelqu'un? Je sens que je me perds..
   Le silence tue la souffrance en moi. L'entends-tu ? Est-ce que tu me vois? Il te promet, fait de toi. Un objet sans éclat. Alors j'ai crié, j'ai pensé à toi. J'ai noyé le ciel dans les vagues, les vagues. Tous mes regrets, toute mon histoire. Je la reflète. Je suis rien, je suis personne. J'ai toute ma peine comme royaume. Une seule arme m'emprisonne. Voir la lumière entre les barreaux. Et regarder comme le ciel est beau. Entends-tu ma voix qui résonne (qui résonne).
   C'est un SOS, je suis touchée je suis à terre. Entends-tu ma détresse, y'a t-il quelqu'un? Je sens que je me perds ...
   C'est un SOS, je suis touchée je suis à terre. Entends-tu ma détresse, y'a t-il quelqu'un? Je sens que je me perds

Στίχοι: S.O.S - Ιντίλα (Greek)

   Εκπέμπω SOS, έχω ισοπεδωθεί. Ακούς την απελπισία μου, υπάρχει κανείς; Νιώθω ότι χάνομαι.
   Τα παράτησα όλα, μη μου θυμώσεις. Έπρεπε να φύγω, δεν ήμουν πια ο εαυτός μου. Έπεσα τόσο χαμηλά που κανείς δεν μπορεί πια να με δει. Βυθίστηκα στην ανωνυμία. Πάλεψα το κενό και το κρύο, το κρύο. Θα ήθελα να ξαναγυρίσω, δεν τα καταφέρνω. Θα ήθελα να ξαναγυρίσω. Δεν είμαι τίποτα, είμαι ο κανένας. Το βασίλειό μου είναι ο πόνος μου. Μεγάλη θλίψη με φυλακίζει. Και βλέπω το φως από τα κάγκελα.Και κοιτάζω τον μπλε ουρανό. Ακούς τους ήχους της φωνής μου που αντηχεί; (που αντηχεί;)
   Εκπέμπω SOS, έχω ισοπεδωθεί. Ακούς την απελπισία μου, υπάρχει κανείς; Νιώθω ότι χάνομαι.
   Η σιωπή σκοτώνει τη θλίψη που έχω μέσα μου την ακούς; Με βλέπεις; Σου υπόσχεται, σε κάνει ένα αντικείμενο χωρίς λάμψη. Και φώναξα, σε σκέφτηκα. Έπνιξα τον ουρανό μέσα στα κύματα, τα κύματα. Όλες μου οι λύπες, όλη μου η ιστορία αντικατοπτρίζονται επάνω μου. Δεν είμαι τίποτα, είμαι ο κανένας. Όλο το βασίλειό μου είναι ο πόνος μου. Μεγάλη θλίψη με φυλακίζει. Και βλέπω το φως από τα κάγκελα. Και κοιτάζω τον μπλε ουρανό. Ακούς τους ήχους της φωνής μου που αντηχεί; (που αντηχεί;)
   Εκπέμπω SOS, έχω ισοπεδωθεί. Ακούς την απελπισία μου, υπάρχει κανείς; Νιώθω ότι χάνομαι.
   Εκπέμπω SOS, έχω ισοπεδωθεί. Ακούς την απελπισία μου, υπάρχει κανείς; Νιώθω ότι χάνομαι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου