Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ROX Player Παρακολουθήστε Torrent ταινίες χωρίς κατέβασμα

   Θέλετε να μάθετε πώς να παρακολουθήσετε Torrent βίντεο χωρίς κατέβασμα; Το Roxplayer είναι η απάντηση. Το Roxplayer είναι το τρέχον πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, με μεγάλη φαντασία και ενδιαφέρουσα αρχή της ροής των αρχείων torrent. Η συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα αρχεία βίντεο από torrent, χωρίς στην πραγματικότητα να τα κατεβάσουν στο σύστημά τους. Η ροή λειτουργεί για δύο αρχεία, ήχου και βίντεο.
   Δείτε ακόμα: Οι 10+ καλύτερες ιστοσελίδες να παρακολουθήσετε ταινίες online δωρεάν.
   Μια άλλη χρήση που ανακάλυψα από το Roxplayer είναι να ελέγχει την ποιότητα του αρχείου torrent πριν από τη λήψη. Η πλειοψηφία των submits torrent δεν χαρακτήρισε δείγμα και μετά τη λήψη ανακαλύψαμε ότι είτε ο ήχος δεν είναι sync ή το βίντεο δεν είναι καλό. Για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα απλά αντιγράψτε το magnet torrent Uri στο Roxplayer και δείτε την ποιότητα για να επιλέξετε αν θα κατεβάσετε το αρχείο ή όχι.
   Το να χρησιμοποιήσετε το Roxplayer είναι πραγματικά εύκολο, πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή λογισμικού. Εγκαταστήστε στο σύστημά σας και να ανοίξετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής για πρώτη φορά. Θα δείτε σίγουρα μια διεπαφή χρήστη spick-και-span ακριβώς όπως το VLC Media player.
   Περιηγηθείτε στο μενού Αρχείο και κάντε κλικ στο Open torrent που σίγουρα θα αποκαλύψει επιπλέον 3 διάφορες επιλογές για να επιλέξετε την πηγή torrent. Στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα.
   Τώρα, πατώντας το torrent Magnet σύνδεσμο θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου σας ζητά να επικολλήσετε το σύνδεσμο στη διεύθυνση Magnet URL.
   Μπορείτε να πάρετε αυτό το Magnet URL από τα ανώτατα torrent sites. Χρησιμοποιώ το kickass.to, αλλά εσείς μπορείτε να επισκεφθείτε οποιαδήποτε ταινία ή βίντεο torrent θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο σύνδεσμο, όπως παρακάτω.
   Τώρα απλά επικολλήσετε το αντιγραμμένο URL στο πεδίο του Roxplayer και θα αρχίσετε να παίρνετε το αρχείο torrent σας, μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε τα αρχεία του torrent, απλά επιλέξτε το κύριο αρχείο της ταινίας και κάντε διπλό κλικ σε αυτό.
   Το Roxplayer χρειάζεται περίπου 3-4 λεπτά για να ρυθμίσει το βίντεο πριν από την έναρξη αναπαραγωγής του αρχείου των πολυμέσων, χωρίς πραγματικά να κατεβάσετε το αρχείο στο σύστημά σας. Λοιπόν βρήκα εδώ αυτό το εκπληκτικό εργαλείο για να κάνετε streaming ταινίες απο  torrent και βίντεο πριν από τη λήψη τους.
   Εξαιρετικά καλό και αποτελεσματικό αυτό το media player για να το έχετε στο σύστημά σας. Όχι μόνο αυτό σας βοηθά να δείτε torrent βίντεο χωρίς τη λήψη, ωστόσο μπορείτε να προσπαθήσετε το ίδιο το αρχείο torrent πριν από τη λήψη. Μια άλλη τροφή που, όπως σχετικά με τη συσκευή Roxplayer είναι η επιλογή να συμπεριλάβει YIFY ταινίες plugin που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε και να δείτε όλες τις YIFY rip κινηματογραφικές ταινίες σε εξαιρετικής ποιότητας DVD, 720p, 1080p.
   Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η δημοσίευση για το πώς να δείτε Torrent βίντεο χωρίς κατέβασμα. Αν γνωρίζετε οποιοδήποτε άλλο player που έχει την ίδια ικανότητα του, σχολιάστε το παρακάτω είμαι σε αναμονή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου