Η μουσταλευριά είναι γλύκισμα φτιαγμένο από μούστο, το χυμό των σταφυλιών, και ζάχαρη ή από πετιμέζι μαζί με αλεύρι, συνηθισμένο στην Ελλάδα. Συνήθως πασπαλίζεται με κανέλα, όπως και το ρυζόγαλο. Είναι ευρύτατα διαθέσιμο κατά την εποχή του τρύγου, το φθινόπωρο, οπότε παράγεται ο μούστος αλλά και τις άλλες εποχές του χρόνου. Από τη Βικιπαίδεια.
Βάζουμε τον μούστο να βράσει όπως συνήθως με στάχτη για να καθαρίσει και τον... Διαβάστε περισσότερα» Μουσταλευριά - Για ένα καλύτερο Αύριο
Βάζουμε τον μούστο να βράσει όπως συνήθως με στάχτη για να καθαρίσει και τον... Διαβάστε περισσότερα» Μουσταλευριά - Για ένα καλύτερο Αύριο
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου