Τα μουστοκούλουρα παράγονται με βασικό υλικό μούστο από τα τέλη Αυγούστου έως τις αρχές Δεκεμβρίου, ή με πετιμέζι ολόκληρο τον χρόνο. Είναι σκούρα, τραγανά και αρωματικά. Τα περισσότερα ελληνικά αρτοποιεία πωλούν μουστοκούλουρα και το καθένα έχει τη δική του συνταγή. Μπορεί να είναι είτε μικρά και σκληρά, ή μεγάλα και εύθραυστα.
Υλικά: Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνταγή: Μουστοκούλουρα - Για ένα καλύτερο Αύριο
Υλικά: Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνταγή: Μουστοκούλουρα - Για ένα καλύτερο Αύριο
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου