Η μαγιονέζα (γαλλικά: majɔnɛz), είναι μια παχιά, κρεμώδη σάλτσα που χρησιμοποιείται συχνά ως καρύκευμα. Για την ιστορία η λέξη Μαγιονέζα (Mayonnaise) είναι παράγωγος ονομασία από την Γαλλική επαρχιακή πόλη Μαγιέν (Mayenne) και πιθανολογείτε ότι εκεί γεννήθηκε η εν λόγω σάλτσα.
Υλικά: •320 γραμμάρια λάδι •1 κρόκο αυγού •1½ κουταλιά του γλυκού μουστάρδα σκόνη •½ κουταλιά του γλυκού αλάτι •2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι •1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού •2 κουταλιές της σούπας νερό •1 πρέζα πιπέρι άσπρο.
Εκτέλεση: Βάζουμε μέσα σε... Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνταγή:Μαγιονέζα (Mayonnaise) - Για ένα καλύτερο Αύριο
Υλικά: •320 γραμμάρια λάδι •1 κρόκο αυγού •1½ κουταλιά του γλυκού μουστάρδα σκόνη •½ κουταλιά του γλυκού αλάτι •2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι •1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού •2 κουταλιές της σούπας νερό •1 πρέζα πιπέρι άσπρο.
Εκτέλεση: Βάζουμε μέσα σε... Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνταγή:Μαγιονέζα (Mayonnaise) - Για ένα καλύτερο Αύριο
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου